Fanclub van de Fanfaar

Fanfare St. Jozef is opgericht in 1928 en is een jeugdige, energieke vereniging met bijna 100 leden. De fanfare heeft een blaasorkest (eerste divisie sectie fanfare), een drumband (eerste divisie sectie a-b), een jeugdensemble en -drumband. De fanfare wil mensen van alle leeftijden, op allerlei manieren, actief bezig laten zijn met muziek maken op een ontspannen wijze. Vooral het opleiden en muzikaal ontwikkelen van onze leden geven wij hoge prioriteit. We richten ons op concerten, deelname aan concoursen en het organiseren van het solistenconcours. Daarnaast maken we als vereniging deel uit van een hechte gemeenschap. Bij diverse activiteiten in onze gemeenschap, waaronder Koningsdag, sacramentsprocessie en de intocht van Sinterklaas, geven we graag acte de presènce om muzikale sfeer te brengen.

Handen uit de mouwen

Om onze doelstellingen te blijven waarmaken, is het belangrijk dat er voldoende geldmiddelen zijn. Om bijvoorbeeld instrumenten te onderhouden, bij te dragen aan het muziekonderwijs of bladmuziek aan te schaffen. Met tal van activiteiten en acties proberen wij zelf zoveel mogelijk gelden te verzamelen. Onze leden gaan maandelijks op pad om oud papier om te halen en het damescomité verkoopt in Carnavalstijd de welbekende en overheerlijke nonnevotten. We steken de handen uit de mouwen bij de jaarlijkse festiviteiten rondom de wielerwedstrijden.

Supporters van de Fanfaar

Wilt u onze vereniging helpen? Een van de mogelijkheden is om fan of supporter van onze fanfare te worden. Een club van sympathisanten die onze fanfare een warm hart toedragen en ons elk jaar financieel ondersteunen. Voor een jaarlijkse bijdrage vanaf €25 wordt u Fan van de Fanfaar. Ook kunt u Supporter van de Fanfaar worden, dat kan voor een jaarlijkse bijdrage vanaf € 45. Uiteraard willen wij iets terug doen voor al onze fans en supporters. U wordt als fan of supporter uitgenodigd voor al onze activiteiten. Bovendien wordt voor de supporters een speciale activiteit georganiseerd.

Steunt u ons?

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u zich wilt aansluiten bij de Fanclub van de Fanfaar. Heeft u hier interesse in? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Mocht u vragen hebben over de Supporters van de Fanfaar dan kunt u contact met ons opnemen.