Lid worden

Op zoek naar een leuke hobby? Samen muziek maken is een van de gezelligste hobby’s die er bestaan en wij nodigen dan ook iedereen uit om mee te doen! Fanfare St. Jozef Buchten is een gezellige en vooral muzikale vereniging voor jong én oud.

Neem een kijkje

Kom eens vrijblijvend kijken op een repetitie in het gemeenschapshuis in Buchten. De drumband repeteert op woensdagavond (20.00 - 22.00 uur) en het fanfareorkest op zondagochtend (11.00 - 13.00 uur).

Jonge muzikanten kunnen een kijkje komen nemen bij het jeugdensemble (repetitie op zondag 10.00 - 11.00 uur). Dé plek om samen te leren muziek maken!

Bespeelt u nog geen instrument?

Dan kunnen wij tegen een redelijke vergoeding zorgen voor de nodige opleiding. Bij de keuze van het instrument wordt rekening gehouden met de behoefte van het korps en de persoonlijke voorkeur van u als nieuw lid.

Lidmaatschap

Wat houdt een lidmaatschap bij de fanfare eigenlijk in? Uiteraard samen muziek maken tijdens repetities, concerten en straatoptredens. Maar daarnaast verwachten we van onze leden, dat ze ook af en toe de handen uit de mouwen steken bij activiteiten, die de fanfare zelf organiseert of van collegaverenigingen in en om Buchten. Denk daarbij aan een helpende hand tijdens de nonnevottenactie, oud papier ophalen en helpen tijdens het Wielerfeest in Buchten.
De kosten voor een lidmaatschap bedragen jaarlijks € 75. Wanneer je een eigen instrument hebt, kost het lidmaatschap slechts € 62,50.

Meer informatie

Meer weten over een lidmaatschap bij Fanfare St. Jozef Buchten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.