Kioskconcert afgelast

Het kioskconcert van Fanfare St. Jozef op zaterdag 1 juli 2017 gaat NIET door vanwege de slechte weersvoorspellingen. We willen het concert later, in september, door laten gaan. De datum hiervoor volgt.

Lid worden

Op zoek naar een leuke hobby? Samen muziek maken is een van de gezelligste hobby's die er bestaan! Fanfare St. Jozef Buchten is een gezellige en vooral muzikale vereniging voor jong én oud.

Welkom op de website van Fanfare Sint Jozef Buchten

Fanfare St. Jozef Buchten is opgericht in 1928 en is een jeugdige, energieke vereniging met bijna 100 leden. De fanfare heeft een blaasorkest (eerste divisie), een drumband (eerste divisie) en een jeugdensemble. De fanfare wil mensen van alle leeftijden, op allerlei manieren, actief bezig laten zijn met muziek maken op een ontspannen wijze. Het opleiden en muzikaal ontwikkelen van onze leden is daarbij belangrijk. De fanfare geeft concerten, neemt deel aan concoursen en organiseert het solistenconcours. Daarnaast maakt de vereniging deel uit van een hechte gemeenschap. Bij diverse activiteiten in de gemeenschap, waaronder Koningsdag, sacramentsprocessie en de intocht van Sinterklaas, geeft de fanfare graag acte de presènce om muzikale sfeer te brengen.