Veer make es 1 meziek groot succes!

Veer make es 1 meziek was een groot muzikaal spektakel, zowel voor de muzikanten als het publiek. Een avond om nooit te vergeten vol muzikale hoogtepunten.

Trots zijn we met z’n allen op het prachtige en vooral muzikale resultaat van Veer make es 1 meziek. Dankzij de mooie beelden van de fotografen Rob Leufkens en Youri Wetzels, en de videobeelden van Mario Pavano en L1 kunnen we nog lang nagenieten. Iedereen - muzikanten, dirigenten, instructeurs, solisten, vrijwilligers, sponsoren, subsidiënten en natuurlijk het enthousiaste publiek - bedankt voor alle hulp en inzet! 

Bekijk de foto's op Facebook of bekijk een samenvatting van het concert gemaakt voor het L1 programma Blaaskracht. Later dit jaar volgt een uitgebreide reportage van L1 over Veer make es 1 meziek. 

Veer make es 1 meziek

Vijf fanfares, één orkest. 200 muzikanten op één podium, van jong tot oud. Dat was de setting van Veer make es 1 meziek. Fanfare St. Jozef Buchten, Fanfare Concordia Einighausen, Fanfare St. Caecilia Guttecoven, Muziekgezelschap Juliana Holtum & Muziekvereniging Vriendenkring Limbricht presenteerden zich samen als één orkest. Een avond boordevol fanfaremuziek met humor, solisten en natuurlijk een Limburgs tintje. Een vol podium met een supergrote fanfare, die prachtige muziek ten gehore bracht voor een goed gevulde zaal. 

Terug naar het overzicht