Jubileumweekend

27-10-2018 van 20:00 uur t/m 23:00 uur - Gemeenschapshuis Buchten

Wow, onze fanfare bestaat 90 jaar! Dat vieren we tijdens een weekend vol muziek en plezier.

Fanfare St. Jozef Buchten bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken we muziek, beleven we plezier en ontstaan er vriendschappen voor het leven bij onze fanfare. Dat vieren we tijdens ons jubileumweekend op 27 & 28 oktober. Een muzikaal weekend waar we heel Buchten bij betrekken, van reunieorkest tot ongekende maestro’s. Mis het niet!

Jubileumfeestelijkheden

Op zaterdag 27 oktober vieren we feest met een bijzonder concert: De Buchtense Maestro. Een muzikale avond waarbij de fanfare onder leiding komt te staan van diverse Maestro's, beroemd en misschien wel berucht in Buchten. We houden de Maestro's nog even geheim, maar het wordt zeker een muzikaal feest! We kunnen al verklappen dat de Maestro's geen onbekenden zijn en lid zijn van de volgende Buchtense verenigingen: Schutterij St. Joseph Buchten, KV De Louvermen, Buchter Revue, Damescomite Buchten, Watervrienden Neptunus Born, Wielercomite, GOB, 't Viefde, De Plekbokse en de Sjottekapel. Vanaf 20.00 uur in het gemeenschapshuis in Buchten. Kaarten kosten €5. Bestel hier kaarten.

Op zondag 28 oktober geven we met een bijzonder reunie-orkest een concert in het gemeenschapshuis in Buchten. Wil je meedoen? Meld je hier aan.
Dan worden ook onze jubilarissen gehuldigd. Aansluitend aan het concert is er gelegenheid om tijdens een receptie de fanfare te komen feliciteren. Het reunieconcert begint om 14.00 uur, de receptie om 16.00 uur.

Jubilarissen

Onze jubilarissen zijn: